kostskole basket
Morgensamling
WELCOME TO THE IB DIPLOMA PROGRAMME

The IB Diploma gives access to universities and other education institutions in more than 100 countries around the world. The rigorous and demanding courseis highly respected, not only because of the high academic level, but also because of the emphasis on the personal and social development of the students, which is strengthened- among other things – by the CAS Programme.

"There is no doubt that IB students develop the self-management skills necessary to cope with a university course and other challenges they’ll meet: If you can pull through an IB Diploma course, you can pull through almost anything! Dedication, commitment, self-discipline and a lot of hard work is what it takes – a rewarding diploma that emphasizes tolerance and broad-mindedness is what you get

Welcome as an IB student at Struer Statsgymnasium!

Morten Rødgaard Jensen
MRJ@stgym.dk

LÆR MERE — LEARN MORE
Faglighed - Kreativitet - Samarbejde - Fællesskab

november
Alle 1'gerne er idag med til en heldagsworkshop, Lommefilmkonkurrencen. Her prøver de kræfter af med at ideudvikle, skrive manuskript, filme og redigere.
Kræftens bekæmpelse og TrygFondens har lavet en alkoholkampagne 'Fuld af liv' i et samarbejde med Lommefilm. Teamet er 'Drik mindre - oplev mere ' og det skal få de unge til at reflektere over alkoholkulturen i den danske ungdom.
Senere bliver der kåret en vinder i konkurrencen der skal repræsentere Struer Statsgymnasium i den videre konkurrence.
november
Juniortalenterne arbejder i dag i CSI-laboratoriet på SSG, hvor de skal hjælpe til i opklaringen af en række mordsager. De skal bruge teknikkerne PCR og gelelektroforese i opklaringsarbejdet.
november
HTX brobyggerne har i dag været i kemilaboratoriet sammen med elever fra 2x, hvor de lavede en række småforsøg med knald i.
november
Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX HTX EUD EUX 10.-klasse shared a post.
november
Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX HTX EUD EUX 10.-klasse shared a post.
november
I går aftes afholdt vi uddannelsesmesse i samarbejde med UU-nordvestjylland, med stor succes. Der kom mange besøgende og de havde alle den samme agenda, at afsøge de mange tilbud som findes på ungdomsuddannelses markedet. Husk at hvis du ønsker optagelse på en af de mange uddannelser, så skal du søge om optagelse senest den 1. marts 2020. Kommer du i tvivl eller har du spørgsmål til dit videre skoleforløb har du mulighed for at besøge os igen den 25. januar 2020 kl. 09.30 - 12.30, her afholder vi nemlig Åbent hus. Alternativt kan du ringe til skolen og aftale et møde.
november
Alle STX 3'gerne har i dag og i morgen tværfagligt forløb, hvor de arbejder i grupper og derefter laver et færdigt produkt. Dette tværfaglige forløb er en smagsprøve til SRP, som de skal skrive i marts måned :)
De samfundsfaglige klasser (3.e og 3.f) arbejder blandt andet med emnet køn, som lærerene har valgt.
november
Namibia is a land of contrast, beauty and unique diversity of cultures and landscapes. Following a historic first visit from the Windhoek International School to Denmark and SSG last May, the excitement is starting to build up and the count down has started again as we prepare for our annual visit to Namibia and our partner school. We wish our students led by Morten Jensen and Elzena Kristensen a safe and enjoyable journey when they depart on Saturday!