HHX - Studentereksamen

Du kan her på sitet læse om, hvordan HHX er opbygget, og du kan se hvilke studieretninger skolen tilbyder. Du kan også se hvilke fag, der indgår i de forskellige studieretninger, dvs. hvordan studentereksamen er sammensat for hver studieretning. HHX, som højere handels eksamen hedder, er en studieforberedende og almendannende uddannelse, som giver dig gode muligheder og forudsætninger for at læse videre på en lang, en mellemlang eller en kort videregående uddannelse.

De obligatoriske fag giver sammen med dit valg af studieretning og valgfag en sammenhængende uddannelse, som både går i dybden og i bredden.

På Struer Statsgymnasium vil du møde et spændende og internationalt studiemiljø, hvor der er et godt socialt samspil mellem skolens seks uddannelser STX, HHX, HF, EUD, EUX og IB Diploma, som er den internationale studentereksamen.

Skolen har endvidere en kostskole, hvor der bor 130 danske og udenlandske elever, som går på de forskellige uddannelser på skolen.

Danmarks højeste gennemsnit!

Danmarks højeste løfteevne!

Christian Donslund
Vicerektor-Administationschef-Uddannelseschef (HHX, EUD/EUX, 10. klasse)