kost1
kost2
gensyn
Handicaphjælper søges
Jeg er en ung mand på 20 år, bosiddende i Struer, og pt. går jeg i 2.G på Struer Statsgymnasium. Jeg har et motorisk handicap, som betyder, at jeg har behov for en praktisk hjælper. Jeg søger en ung mand i alderen 20 - 25 år, som kan tænke sig at være handicaphjælper 37 timer ugentligt.
Arbejdstiden er primært mandag til fredag fra kl. 07.45 til ca. kl. 16.00 og med mulighed for yderligere timer i form af ledsagelse ved f.eks. gymnasiefester, biografture, sportsaktiviteter m.v.
Jeg forventer, at du er stabil, ærlig, fleksibel i forhold til arbejdstider, og har interesse i sport, idet jeg er aktiv racerunner. Ansættelsesforholdet forventes at være af minimum et års varighed med tiltrædelse juli/august 2017. Der er mulighed for oplæring. Endvidere forventes, at du kan indgå i et positivt samarbejde med lærerteamet. Primære arbejdsopgaver er:
• Praktisk hjælper i både skole og i hjemmet
• Deltagelse ved fysioterapeutisk behandling hos lokal fysioterapeut.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Det vil klart være en fordel, hvis du har egen bil, men det er ikke en forudsætning.
Har du interesse i ovenstående job, kan du kontakte mig på mail: nikolajovergaard@hotmail.com Såfremt du har spørgsmål til jobindholdet, kan du rette henvendelse via ovenstående mail. Ansøgningen skal være modtaget på ovenstående mail senest den 18. april 2017.
Der forventes afholdelse af samtaler umiddelbart efter udløb af ansøgningsfrist.
marts
Kan du huske Michael Stadsbjerg, tidligere HF kursist, nu sygeplejerskestuderende? Læs mere om ham, hans nye projekt og konkurrencen på følgende link (OG STEM PÅ HAM! ;-) ):https://www.facebook.com/Innovativ-fistelstopper-1863081763972293/?fref=ts
marts
Eksamensangst: At se angsten i øjnene

• Har du dårlige erfaringer med at gå til eksamen, fordi du panikker og føler, at ”klappen går ned”?
• Har du oplevet, at din angst for at præstere til eksamen hæmmer dig eller er decideret ødelæggende?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, bør du tilmelde dig mini-kurset om eksamensangst ved vejledere AJO og TSE.

Forløb
• Kurset strækker sig over to eftermiddage fra kl. 13.20-14.50:
Mandag den 24/4 og onsdag den 10/5. I får godskrevet evt. fravær fra almindelig undervisning.

Indhold
• Teori om hvad angst er, og hvordan angst hænger sammen med tanker, følelser og adfærd
• Video: At se angsten i øjnene
• Øvelser i forhold til at ændre tænkemåde omkring eksamenssituationen
• Øvelser til at få pulsen ned og blive mere nærværende

Sted: Stuen/A208

Tilmelding: Skriv jer på listen på skolens kontor, eller send en besked i lectio til AJO eller TSE senest den 19/4.
marts
1p og 1q på besøg i Gellerup Kirke for at høre om kulturmødet og i Fredens Moske i Aarhus.
Nye elevpladser:
marts
Fredagstilbud på popcorn og en valgfri drikkevare - kun 10kr! Kig ind i The Shop - overfor auditoriet.
marts
Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX EUD EUX 10.-klasse added 58 new photos to the album: Forårsfestival 2017 — at Struer Statsgymnasium - STX HF IB HHX EUD EUX 10.-klasse.